yenii üyelereskilerede varmı
teşekkürleryenii üyeler
Yalan vermedilerarkadaslar 74grandbetting 15 frebet verıyor cevrım kolay hıc bır sart da yok ben yaptım cekımıde 5 dakkada atmışlardı
Grandbetting dolandırıcıdır.Üye oldum freebetimi vermediler .Birde profilimi tam görüntüleyemiyorum canlı desteğe sorduğumda hesabına para yükle öyle profilini görüntülüyebilirsin dediler .e mail attım üyeliğimi iptal edin diye hiç bir dönüş olmadı.arkadaslar 74grandbetting 15 frebet verıyor cevrım kolay hıc bır sart da yok ben yaptım cekımıde 5 dakkada atmışlardı
GRANDBETTİNG DOLANDIRICIDIR ARKADAŞLAR İNANMAYIN ÜYE YAPIP FREEBET LERİ VERMİYORLAR ÜSTELİK PROFİLİNİZE GİRDİĞİNİZDE TAM BİLGİLERİNİZE ERİŞİM ENGELİ ÇIKARTIYOR GRANDBETTİNG CANLI DESTEĞE SORDUĞUMUZDA HESABINIZDA AKTİF PARA OLMASI GEREKİYORMUŞ BUNLAR DOLANDIRICI İNANMAYIN .arkadaslar 74grandbetting 15 frebet verıyor cevrım kolay hıc bır sart da yok ben yaptım cekımıde 5 dakkada atmışlardı
Grandbetting dolandırıcıdır inanmayın üye yapıp frofilinize erişim engeli atıyorlar birde freebetleri vermiyorlar göz boyamak için örnek 100 kişiden 1o kişiye veriyorlar sahtekar bunlAr.arkadaslar 74grandbetting 15 frebet verıyor cevrım kolay hıc bır sart da yok ben yaptım cekımıde 5 dakkada atmışlardı