sağolun![]()
Bitci.com - Türkiye'nin Kripto Para Alım Satım Platformu
Bitci.com ile Bitcoin, Ethereum, Tether, Ripple gibi kripto para alım ve satım işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirin.
![]()
borsa.bitci.com
arkadaşlar bilmeyenler vardır belkide üyelik hesabınızı onaylattığınız da 100 tl hesapta hemen çekebiliyorsunuz
evet çekiniyorsun ister istemezİnsan korkuyor tabi o kadar çok dolandırma var ki
Bu piç dolandırıcıdır kanmayınPapara hesab alımlarımız aktiftir 500 bin limitli ve 100 bin limitli hesaplar alınacaktır ücretler 500K 1250 tl 100 bin limitli hesab ücreti 900 tldir NOT : işlem iletecek arkadaşlar bu ay gelen giden işlem sayısı 0 maksimum 1 islemli hesaplar alınacaktır işlem aldığımız kişilerden çokça konuşma kayıtları kanitlarimiz mevcuttur firmamız sağlam ikincisi sizlere yabancı WhatsApp numarasından papara hesabı talebi edenlere itibar etmeyiniz WhatsApp 05442924463
Bende papara hesabımı verdim arkadaşlar odememi yaptı saolsun bende daha önceden vermiştim başkalarına odememi yapmadılar ama bu kişi yaptı bilip bilmeden karalamaya kimseyiPapara hesab alımlarımız aktiftir 500 bin limitli ve 100 bin limitli hesaplar alınacaktır ücretler 500K 1250 tl 100 bin limitli hesab ücreti 900 tldir NOT : işlem iletecek arkadaşlar bu ay gelen giden işlem sayısı 0 maksimum 1 islemli hesaplar alınacaktır işlem aldığımız kişilerden çokça konuşma kayıtları kanitlarimiz mevcuttur firmamız sağlam ikincisi sizlere yabancı WhatsApp numarasından papara hesabı talebi edenlere itibar etmeyiniz WhatsApp 05442924463
Reis ne işe yarıyor bu 50 lira çekilebiliyormu nedir bu bişey anlamadım ?Üye olun 50 tl tanimlaniyor