Güncel Yatırım Șartsız deneme bonusu veren siteleri lütfen bu konu yada farklı konuda toplayalım sitedeki bütün paylașımların çogu suresi bitmis site bonusu kaldırmıș vs vs rica etsek hepsi güncel olanları bir arada tutalim tesekkurler...
admin bets10 sessiz link falan yokmuBen tüm yatırımsız bonusları liste şeklinde yapmıştım. Niye aynı bonusları paylaşıyosun demeye başladılar o yüzden konuyu sildim. Sona erdi ibaresi ekliyoruz bitenlere zaten öyle kontrol edebilirsiniz.
Yok maalesef şuanlık bişey olunca paylaşım yapılıyor zaten diğer bonuslardan yararlanabilirsiniz. Şimdilik pek o tarz etkinlik olacak gibi durmuyor.a
admin bets10 sessiz link falan yokmubattık admin para lazım
sağol adminYok maalesef şuanlık bişey olunca paylaşım yapılıyor zaten diğer bonuslardan yararlanabilirsiniz. Şimdilik pek o tarz etkinlik olacak gibi durmuyor.
ispor20 sitesi 25 tl freebet veriyor. minumum 2 orandan 11 kat çevrimi ve 50 tl yatırım şartı var
Bașlıktada belirttim siteye örnek giriyorum canli destege soruyorum boyle bir bosnusunuz varmıdır hayır dedikleri zaman burdaki butun sitelerde formlarda aynı problem 6 ay önceki forum duruyor canli destek diyorki efedim o 6 ay önceydi yani anlatmak istedigim zamanı geçmiș paylașımlar çok illa kalsın demedimde zaten konuyu kaldıra biliriz....Ben tüm yatırımsız bonusları liste şeklinde yapmıştım. Niye aynı bonusları paylaşıyosun demeye başladılar o yüzden konuyu sildim. Sona erdi ibaresi ekliyoruz bitenlere zaten öyle kontrol edebilirsiniz.
Hepsine yetişemiyoruz tabikide çoğunda süresi geçmişse eğer "sona erdi" ibaresi yer almakta. Ona göre bakarsanız yanılma payı daha az olur. Yani tabiki hepsini takip edemiyoruz paylaşımdan sonra gözden kaçanlarda oluyor bizde insanız sonuçta. Yardımcı olabileceğimiz her içeriği paylaşmaya özen gösteriyoruz.Bașlıktada belirttim siteye örnek giriyorum canli destege soruyorum boyle bir bosnusunuz varmıdır hayır dedikleri zaman burdaki butun sitelerde formlarda aynı problem 6 ay önceki forum duruyor canli destek diyorki efedim o 6 ay önceydi yani anlatmak istedigim zamanı geçmiș paylașımlar çok illa kalsın demedimde zaten konuyu kaldıra biliriz....
Hepsine yetişemiyoruz tabikide çoğunda süresi geçmişse eğer "sona erdi" ibaresi yer almakta. Ona göre bakarsanız yanılma payı daha az olur. Yani tabiki hepsini takip edemiyoruz paylaşımdan sonra gözden kaçanlarda oluyor bizde insanız sonuçta. Yardımcı olabileceğimiz her içeriği paylaşmaya özen gösteriyoruz.
Aşağıda örnek bıraktım öyle gözüken bonuslar bitmiştir.
Ekli dosyayı görüntüle 2880
Geçen ay bununla ilgili konu açmıştım sizlerle paylaşayım almadığınız varsa yararlanın.
HoliganSport farkıyla güncel deneme bonusları bir tık uzağında.
Yatırımsız Deneme Bonusları
Site----------------Miktar------------Max Çekim-----------------Site Link
Dinamobet--------5 TL----------------500 TL-----------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Betebet------------10 TL------------LİMİTİ YOK--------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Mavibet------------15TL---------------100 TL-----------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Kolaybet-----------15TL---------------100 TL-----------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Kingbetting-------15TL---------------250 TL-----------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Privebet------------5TL----------------250 TL-----------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Dumanet----------10TL---------------250 TL-----------BONUSU ALMAK İÇİN TIKLA
Aynısını banada dediler tam kolpacılarBetebet
Betebet tam düzenbaz ilk kez kayıt olmuşum, yok ip adresiniz çakışıyor yok bilmem ne diyerek bonusu vermediler
Az önce kardeşim daha az önce başıma geldi,şimdi bir ton reklam gelip durucak boşu boşuna şerefsizlerdenAynısını banada dediler tam kolpacılar
Matbet jojobet i beklemk zorundayiz takipte kalinYok maalesef şuanlık bişey olunca paylaşım yapılıyor zaten diğer bonuslardan yararlanabilirsiniz. Şimdilik pek o tarz etkinlik olacak gibi durmuyor.