geçen gün twitterda gördüm bir forumu sponsor bu site 20 k çekmişler sözde şikayetler çoğalınca kesin sahte çekim paylaşıp ödül verdirdiler siteye senin hakkındada dolandırıcı yazmışlardı galiba forum isti yasak söylemek galiba ondan yazamıyorum
haberimiz var güzel kardeşim hepimiz gördük. 10 k çekim verdiler onuda tweetarda ifşa ederek aldılar. hani ödemezseniz biz burdayız sizi ifşalarız diyerek göz dağı vererek aldılar parayı mecburiyetten ödediler yani. hangi büronun böyle 10k çekimini ifşa ederek alıyorlar ?geçen gün twitterda gördüm bir forumu sponsor bu site 20 k çekmişler sözde şikayetler çoğalınca kesin sahte çekim paylaşıp ödül verdirdiler siteye senin hakkındada dolandırıcı yazmışlardı galiba forum isti yasak söylemek galiba ondan yazamıyorum
Erkeğe bak hele yaherkeze selamlar hayırlı pazarlar. Bugün İspor'un ben yöneticisiyim diyerek Aykut Başaran adlı şahıs aradı ve saygısızca lakayt şekilde oğlumlu falan sokak ağzıyla konuşarak seni CİMER'E şikayet ederim diye tehdit etti) bende edebilirsin cimer orada dedim
) bilginize başınıza gelebilir sizinde... LİSANSSIZ BÜRODUR YATIRIM YAPMAYINIZ
çocuk sandı beniErkeğe bak hele yaseni şikayet ederim nedir ya hem suçlular hem güçlüler.
aynen öyle kardeşim dikkat etmek gerekGeçmiş olsun .. Sponsor sitelerden başka oynamamak gerekir..