2250 TL yatırım yaptım bakiyeyi 31K yaptim sonra 5 Bin TL çekim yaptım ödediler..
Baktım hesaba giriş yapamıyorum hata veriyor..
Tekrar canlı desteğe bağlandım sordum hesabınız incelemeye alınmış dediler..24 saat içinde sonuçlanır dediler..
İncelenme neredeyse 15 gün sürdü her gün canlı desteğe bağlandım bana doğru düzgün bilgi vermediler.. müşteri temsilcisi cevap bile vermiyodu..
En sonunda baktım hesabımı kapatmışlar.. bana ne bir gerekçe gösterildi ne de yetkili biri arayıp açıklama yaptı.. çünkü hiç bir gerekçeleri yok..ben hiç bir bonus almadım sadece ana para ile kazandım..
Kalan bakiyemle tekrar oynamaya devam ettim.. Bakiyemi 50K yaptim sonra 5 Bin TL çekim talebi verdim iptal edildi..
Canlı desteğe bağlandım cekimim neden iptal edildi diye bana 00:00 den sonra ki çekimleri 500 TL şeklinde yapın güvenliğiniz için.. bende söyledikleri şekilde yaptım.. sabah uyandım hesaba bakmak için..Baktım hesaba giriş yapamıyorum hata veriyor..
Tekrar canlı desteğe bağlandım sordum hesabınız incelemeye alınmış dediler..24 saat içinde sonuçlanır dediler..
İncelenme neredeyse 15 gün sürdü her gün canlı desteğe bağlandım bana doğru düzgün bilgi vermediler.. müşteri temsilcisi cevap bile vermiyodu..
En sonunda baktım hesabımı kapatmışlar.. bana ne bir gerekçe gösterildi ne de yetkili biri arayıp açıklama yaptı.. çünkü hiç bir gerekçeleri yok..ben hiç bir bonus almadım sadece ana para ile kazandım..