Merhaba arkadaşlar BETSMAX denen sitede normal bi kullanıcı olarak üye olup oyun oynamaya basladım. İlk yatırdıgım yatırımımı kayp ettim ikinci yatırımım 13 bin tl ydi. Biraz devam ettim bi çekim talebi denedim 3 bin tl yi 2 saat içinde gönderdiker. Tamam sıkıntı yok oyuna devam ettim bütün gece sansım yaver gitti ve 130 bin kazanç yaptım. Sabah cekim talebinde bulubdum ilk iptal edip belge onayı dediler tamam dedim belgeleri yükledim hep 48 saat gecti sonra tamam belgeleriniz onaylandı dendi sonra cekim talebi verdim 130 bin tl yi işleme aldılar ve 2 3 aydır saglayıcı inceleme yapmakta inceleme de inceleme dediler sonrasında gerekli sikayetleri yaptım bana mail atıp yok riskli oyun oynamıssın falan diyip bana paramı vermediler araya baskaları girdi ve baktılar olay büyüyor bana 10 bin tl teklif edip site içinden 130 bin tl mi aldım diye yazmamı istediler yapmıcam dedigim de ise tc kimlik no adres kayıtların herseyin elimizde dosya avukatımızın önünde seni sikayet ederiz gibi seyler sacmaladılar bende tamam verin mahkemeye benim param kaldı ama sizin bu yaptıgınız s..... herkez bilecek dedim. Bana ara sıra araya aracı koyup sıkayetlerı kaldırmamı istediler gene ama ben 10 bin tl için millete bu siteden paramı aldım diyemem ben yansım baskası yanmasın. Herseyin ekran görüntüsü mevcut inceleyebilirsiniz arkadaslar...
NOT- ARKADAŞLAR PARAMI ALDIGIM TAKTİRDE 100 KİŞİYE 200 ₺ PARAYI HEMEN GÖNDERECEGİM SİKAYET
Ekli dosyayı görüntüle 6814 VAR A SİKAYET EDİP BENİM ADIMA GÖNDERİ PAYLASANLARA PARAMI ALDIĞIM TAKTİRDE 20.000 ₺ KESİN OLARAK VERECEGİM.