hocam o bahanelere ben inanmıyorum ama bekleyelim de maçlar kaçtı her çekimde böyle yaşanmaz umarımGüncelleme oldugu için gecikme olmuş yarım saat e hesaba düşer
yanlış yaparlar demedim ki ben 5 6 saatte yatırcaksa ne yapıyım böyle siteyi ilk çekimimde bu durum canımı sıktıSponsor site yanlış yapmaz artı 200-300 kucuk para siteler için gelir kardesim
peki hocamhesaplarında güncelleme varmış hocam beklemekten başka çağre yok şuan bitince gönderilir
senin paran yattı mı hocamÇevrimim tamamlandı bir saat önce ve çekim verildi
arkadaşım yarım saat önce cekim vermis 10 dk da yatırmışlar bu teknik aksaklık sadece bize mi var @İMZABET DESTEK @HOLİGANSPORTYatmadı
valla kanser oldum sabahtan beri yazık valla hocam bu guzel forumdan kaldır bu siteyi bu aksaklık sadece bize mi var? adam bnden sonra cekim veriyor 10 dk da yatıyor bonustan kazandık diye bu muameleyi görüyoruz sanırım @HOLİGANSPORTİşlem sırasında diyor birbir özür ama icraat yok olaya aminler el atması gerek sanırım
ben sabah şikayet ettim şikayeti kaldırın yatırcaz dediler arayıp bende güvenip kaldırdım ama sonuç ortada 7 8 saattir yatırmadılar tekrar şikayet ettim rezillik vallaBonus olsada yatırım yaptık bu sitenin ayıbı bir saat daha yatmazsa şikayet edeceğim site