Canlı desteği deki kişileri kendi kafalarına gore siteyi yonetiyorlar size herturlu zorluğu yasatmak için ellerinden geleni yapıyorlar cnlı destek ekibinden birtanesi ile tartışamıyorsunuz tahammül seviyeleri 0 sanki site sahibi edasıyla ukala cevaplar veriyorlar gun gun kişiler değişiklik gosterdiği gibi kurallarda kişilerle beraber değişiyor bir gun önce bonus vb. Herseyin kuralı değişiyor o anda kim ile gorusuyorsanız doğrusunu onlar biliyor diğerleri hatalı oluyor bonus hesaplamaları surekli hatalı dikkat etmezseniz kesinlikle kandırılıyorsunuz telafi bonuslarını hiçbir zaman tam alamazsınız itiraz etmez iseniz telafi hakkınız olmadığı bile soyleniyor kayıp bonusu zaten bi başka işte burada kimsenin birbirinden haberi yok canlı destek yanlışta diretiyor arayıp bağlantı kuruyorsunuz yanlış yapmışlar diyerek 300tl bonusunuzu yukluyorlar daha sonra aynı konuyu baska bir zaman arama yöntemi ile kurduğunuz bağlantıda tam tersi oluyor ukala bir bayan büyük ihtimal site onun benden daha iyimi bileceksin gibi cevaplar veriyor ben bilmiyorum sizler tarafından bana boyle anlatıldı diyorum onlarda yanlış yapmış doğrusu bu hitap şekli adam cıldırtır bu gibi kişileri telefon basına koyuyorlar site kendisi cok basarılı fakat destek ekibi çok burnu havada tahammülsüz kişilerden secilmiş hepsi değil tabikide isimde vermeyeceğim o kişilerin sadece bana değil herkes le aynı olduğunu düşünüyorum.