Dediğimi yaptınız mı bilmiyorum ama sizin için bir görüşme yapıp tekrar yazmak istedim. İki taraftan da sunulan belgeler ile olaya açıklık getirmek isterim. Yüklenilen belgelere göre siz sonuna kadar haklısınız ama bir de site ne diyor onu merak ettiğim için aşağıda bulunan e-postayı onlara göndermiş bulunmaktayım.Artık siteye giriş bile yapamıyorum bunlar benim canimi çok yaktı allah bunlarin belasini versin inş
Yaparım da nerden pekişöyle bitşey yap etkinlik düzenle 5000 tl canlı yarıdma gidip seni savunan ve resimlerini buraya atan herkeze ödül ver ? rakma vs örnek verilmiştir
adam 114bin diyor, kral site betsdot cünkü 20ye20 veriyo freebet veriyo diyorsun dalga geçiyosundur umarımArkadaslar senin paran gitmiş geçmiş olsun bırakın böyle para avcısı siteleri betsdot gibi kral site dururken devamlı dağıttığı freebetler ile verdiği %30 cevrimsiz bonuslar 20 tl ye 20 tl cevrimsiz bonus veriyor çekim yapıyorsun 10 dakika da geliyor çekimi paylasiyorsin 20 tl freebet anında hespinda
Altyapıya ve lisansa ingilizce olarak belgelerle tekrar ilettiniz mi? İkisine de yazın sosyal medya ne kadar etkili olsada ödemenizi almanız lisansın alanı dahilindedir. Site ödeyecek olsa sizi böyle uğraştırmaz paranızın çeyreğinin altında bir miktarı teklif etmezdi. Tekrardan lisansa ve altyapıya derdinizi anlatınız. Umarım sorununuz çözüme kavuşur.
Daha yazmadılar, görüşürsem buradan bildiririm zaten.Görüştünüz mü ?
Video çekip attım hesaplarımı gösteren hemde bunlar nasıl kahpe çocuğumuz yaSiz de paylaşın lisans ile böyle bir işlem olmadığını. işlem geçmişinizi göseren bir belge sunun çözüm odaklı yaklaşacaklardır.
Bu fotoğrafların geldiği içerikten bir kesit ile ilgili videoyu burada paylaşabilir misiniz? O belgeler de konuda yer alsın.Video çekip attım hesaplarımı gösteren hemde bunlar nasıl kahpe çocuğumuz ya
Video da hesap bilgilerim görünüyor ben twitte attım bu hesaplardan bana gelmiş sözde hepsi yalan lisans attım ondan geri dönüş bekliyorimBu fotoğrafların geldiği içerikten bir kesit ile ilgili videoyu burada paylaşabilir misiniz? O belgeler de konuda yer alsın.
Anladım o zaman gelince cevabı paylaşırsanız iyi olur. Altyapıya da ödeme göndermediklerini belirtin onlarda bir incelesin dilerseniz.Video da hesap bilgilerim görünüyor ben twitte attım bu hesaplardan bana gelmiş sözde hepsi yalan lisans attım ondan geri dönüş bekliyorim