1844131430 halilMsjla papara no nuzu yollayın sayın ilk 10 daysanız yollayın 11 kişiye yok.. Bol sans
1844131430Msjla papara no nuzu yollayın sayın ilk 10 daysanız yollayın 11 kişiye yok.. Bol sans
Halil sarioglu 1844131430İlk 10 Kişiye papara 25 tl .. Önce buraya yazın k adınızı Ardından msjla ilk 10 kişiye sırasıyla yollanacak yarın 25 tl.. Bol şans dostlar..
Bol sans kardesim yolladım..1844131430 halil
Teşekkür ederim kardeşim daha güzelleri senin olsun inşallah ?Bol sans kardesim yolladım..
Benim paparamda sorun var halil arkadaşım benim ona atarsan bana ulaştırır kardeşş uygun olrsaYahu sitede kimse yokmu 25 tl papara alacak..
Paparada sorunu anlamadımda yollıyım kardeşim ...Benim paparamda sorun var halil arkadaşım benim ona atarsan bana ulaştırır kardeşş uygun olrsa
yollandı..Paparada sorunu anlamadımda yollıyım kardeşim ...
Reis biraz uzun hikaye gelmiş çok sağol hayırlı bayramlar kupon falanmı tutturdun hayırdırPaparada sorunu anlamadımda yollıyım kardeşim ...
Aynen kardesim..Reis biraz uzun hikaye gelmiş çok sağol hayırlı bayramlar kupon falanmı tutturdun hayırdır![]()
Şansın daim olsun Vala bizde deneme bonusu atıyorduk ilaç gibi geldi eyvallah ??Aynen kardesim..
ozamn söle yapalım 200 yolluomm kimse yazmadı bol sansŞansın daim olsun Vala bizde deneme bonusu atıyorduk ilaç gibi geldi eyvallah ??
yolladım bol sans dostum...ozamn söle yapalım 200 yolluomm kimse yazmadı bol sans
Reis valla Allah razı olsun ilaç gibi geldin Allah sana binlerce katını versin?ozamn söle yapalım 200 yolluomm kimse yazmadı bol sans