Haklisin tabiki.yatirim yaparken sıkıntı yok.belge falan isteme olmaz.oyalama taktiği nasıl olsa belge gelene kadar düşürür parayı falan filanSon zamanlarda goruyorum fikrimi paylasmak istedim.
Arkadaslar isterse krali sponsor olsun bir buro kimlik belge zart zurt istiyorsa bitiktir geberiktir götüm ayagi yapiyordur.bilginiz olsun
Kardeş ne olursa olsun bir site evrak istedim i bilki paran ödemesini sıkıntı çıkaracaktır.Sanki sanarsın devlet dairesi adı üstüne kacak site o bakımdan kimlik göndermeyin yarın bir gün başıniza bir iş gelir o zaman parayla da çözemezsinizEn guvendigim siteydi birde. Kelek cikti
Sen 188 bin TL parayı gerimi verdinHaklisin ama mecbur neyapayim bi umut. Biliyorum odemeyeceklerdi. Oynayip kaybetmemi beklediler. Kimlik filan hikaye. Yeni kimlik gondersem resmini begenmeyeceklerdi. Degistir gel diceklerdi. Degistirsem tc numarani begenmedik degistir gel diceklerdi.
Geçmiş olsun umarım bir daha bulaşmazsın bizler de uzak durmaliyiz açıkçası18800 1 sifir fazla yazmisim. Evolution zaten baslibasina bir hikaye 20 el bj oynadim 3 el kazandim. O da en dusuk bastigim birisi. Suurum gitti kumpasa geldigimi anlayinca. Aman deyip oynadim odemeyeceklerini bildigim icin. Cunku cekimi kapattilar. Ehliyet kimlik hicbiri kabul degil yeni cikacakmis. La 100 tlsini cekeyim resim cektirip kart parasi vereyim dedim yok. Yonetici arasin diyorum mesai saati degil yazdi. Neyse kendileri kaybetti benim gibi bi enayi yagli musteriyi ne 18binler kaybedecektim daha
O yüzden diyorum form a güvenip de sponsor diye siteye yatırım yapmayı düsünmeyin bile bir kaç form da araştırın şikayet var mi site hakkında yada kendi yöntemleriniz ile araştırın öyle yapın yoksa sponsor diye siz üye olup yatırım yaptınız diyelim olan paranıza olur bunu bire bir yaşamış biri olarak diyorum form a para lazım o yüzden sponsorluk sonlandırılması zor olur o bakımdan.Bu forumun yoneticine mesaj attim. O da yardimci oldum sandi ama sitedekiler sallamadi onu.
Çok geçmiş olsun boş ver bak form a ben şahsen şikayetleri kontrol ediyorum mümkün değil form a sponsor diye siteye asla yatırım yapmam üye olmam ben araştırır o şekilde üyelik oluşturup devam ederim yoksa olan sizlerin parasina olur yaşamış biri olarak söylüyorumO da aldigi paraya bakicak tabi.
100 tl 200 tl filan oderde meblag 10000 ini gecince odemez uzulursunuz. Dunden beri uyku uyuyamiyorum basagrisindan