Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MARTABET SÖZLÜK ETKİNLİĞİNE KATILMIYALIM YENİ ÜYE OLURSANIZ BUNUS HAK EDİLMİYORMUŞ LİNKTE HER NEKADAR İNÇİ EKŞÜ SÖZLÜĞE ÜYE OL DENİYORSADA ÖDENMİYOR BİLGİNİZE..
Yok kanka bunlar şeriki ekşi veya inci sözlükte bizi övün olmayan şeyleri olmuş gibi yapın bizde yatırımsız bonus vereceğiz bende sırf para icin )) bir övdüm bir övdüm anlatamam sonra mail atıyorsun siteye attım aaaaa nedeseler sizin yazdıklarınız aramalarda çıkmıyor şimdi sen söyle 20 lira icin dolandırıcılık değilde nedir bu memleket Mersin bu arada herşeyi yap bir Mersinliyi asla dolandırma )))
kanka boş işler bunlar ben normal yarışmaya bile katılmam arada burdan katılırım sadece o kadar hele bu tarz etkinlikler çok boş ama haklısın bunları yapıp alamamak koyar
Aslında dediğin gibi kanka bu etkinliklere örgütlenip katılmasak devrim olur biz paralarımızı peşin yatırıyoruz onların baza ihtiyacı var bizim duygularımız İLE oynıyamazlar this is Sparta))
kanka boş işler bunlar ben normal yarışmaya bile katılmam arada burdan katılırım sadece o kadar hele bu tarz etkinlikler çok boş ama haklısın bunları yapıp alamamak koyar