Tebrikler bende oynabet kullanıcısıyım gayet güveliri çekimleri hızlı bonusları şahaneLaykbo44
tebrikler dostum güzel çekim oynabete devam güven kazandırdılarLaykbo44
Tebrikler kral sponsorlarda güzel siteler var bence tercihini bu yönde kullanmalısınLaykbo44
Bunun kanaatine nerden vardın kankamOynabette dolandırıci bilginiz olsun
Oynabette dolandırıci bilginiz olsun
Oynabette dolandırıci bilginiz olsun
Kesin hakkın olmayan bonus istedin normal olarak vermediler onlarda. Oynabete laf atan ilk insan olabilirsin.Oynabette dolandırıci bilginiz olsun
Oynabeti savunma kardes yada oranın elemaniysan bilemem. İlk çekimleri ödüyorlar bazılarını ama adam seçer gibi çekim verdim sıkıntı yok dediler para çekme yerine girdiğin zaman talep veriyorsun ya tutarı girdikten sonra oradaki onayla butonunu iptal ediyorlar onaylatmiyolar boş yere kimseye suç atıp yada karalamak değil amacım başıma geldi paylaşmak istedim hepsi bu goldbette öyle oleybette sutbette öyle ben uyarıyim gerisi size kalmış
kanka ben sürekli oynuyorum yüklü atıp herhangi bi sıkıntı yaşamadım çekimler falan anındaOynabeti savunma kardes yada oranın elemaniysan bilemem. İlk çekimleri ödüyorlar bazılarını ama adam seçer gibi çekim verdim sıkıntı yok dediler para çekme yerine girdiğin zaman talep veriyorsun ya tutarı girdikten sonra oradaki onayla butonunu iptal ediyorlar onaylatmiyolar boş yere kimseye suç atıp yada karalamak değil amacım başıma geldi paylaşmak istedim hepsi bu goldbette öyle oleybette sutbette öyle ben uyarıyim gerisi size kalmış
kanka bilemiyorum ben aktif forumlarda takip edip başladım oynama hiçbir zaman çekimde sorun yaşamadım ben ufak çekimler yaptım 600 700 ama dıger forumlarda olsun yuksek cekım yapanlar olmus ozel ılgılenıp sorunsuz halletmısler oyüzden söyledimOynabeti savunma kardes yada oranın elemaniysan bilemem. İlk çekimleri ödüyorlar bazılarını ama adam seçer gibi çekim verdim sıkıntı yok dediler para çekme yerine girdiğin zaman talep veriyorsun ya tutarı girdikten sonra oradaki onayla butonunu iptal ediyorlar onaylatmiyolar boş yere kimseye suç atıp yada karalamak değil amacım başıma geldi paylaşmak istedim hepsi bu goldbette öyle oleybette sutbette öyle ben uyarıyim gerisi size kalmış
tebrikler çekim de kısa süre de geldiyse başka ne istenir zatenLaykbo44
gömmek değil hocam herkes iyi kötü yanlarını söylesin ki doğru bilgi edinelim ben de ordayım ama iyiye iyi kötüye kötübeyler oynabet iyidir ya siyeti biraz gömmüşsünüz ama bence bi kendinizi de yoklayın