tm reis eyvallahyatırabilirsin sponsorumuz kurallara uyduysan sorun olmaz
İnsanları kandırıp wadthaptan fresipin verilecek diyip bilgilerini alan ve sonrada wasthaotan değil tlegramdan verilecek diyen önceden herkze diyip sonra yeni üye olma sitelere nekdar güvenebilirsin mesela ben hesabımı kapadım karar senin ben olsam güvenmem ama para senin paranS.a arkadaşlar imzabetin deneme bonusunu bugün aldım çevrimi tamamladım. Canlıya sordum bu foruma sponsor olduklarını söylediler. Bende üye oldum foruma 50 tl yatırım sartı var güvenilir mi acaba para yatırıyım mı
3 kişinin deneme bonusu aldı 2 kişinin 11 saate 1 kisininde deneme bonusundankazandigi 150 TL ufak bir mevlayida belge falan fistan 50 dereden su getirerek yatıran site.ama deneme bonusundan aldığın 150 TL yi yatırırlar.gerisini ben bilmemİnsanları kandırıp wadthaptan fresipin verilecek diyip bilgilerini alan ve sonrada wasthaotan değil tlegramdan verilecek diyen önceden herkze diyip sonra yeni üye olma sitelere nekdar güvenebilirsin mesela ben hesabımı kapadım karar senin ben olsam güvenmem ama para senin paran
reis verirler umarım bakalım3 kişinin deneme bonusu aldı 2 kişinin 11 saate 1 kisininde deneme bonusundankazandigi 150 TL ufak bir mevlayida belge falan fistan 50 dereden su getirerek yatıran site.ama deneme bonusundan aldığın 150 TL yi yatırırlar.gerisini ben bilmem