Admin sayfa 7 deyim ilk liste 40 kisimi bize özel sandım
sırayla kardesım 215 kişi ilettim ilk listede yarısı eklendi sanırım bitince yazıcamHala yüklenen bisey yok
Canlı yardım dan isteyin veriyorlar zaten 20 tl ayni şartlarla
Sırf yatırımlardan komisyon almak için yalan söylüyorsunuz üyelerinize ve kendi aff linkinizden üye yapıyorsunuz
Zorunuza gider şimdi bu yazdıklarımı siler beni de banlarsınız
Ayıp şu yaptığınız ayip
Şu an vermiyor ama verdi epey kişiyeSirf uye almak icinmi yaptiniz ayip site zaten veriyor 20 tl
baskan matrax326 listede var misırayla kardesım 215 kişi ilettim ilk listede yarısı eklendi sanırım bitince yazıcam
ya kardeşim sizin yaptığınız ayıp aslında ben burda malmıyım liste yapmakla ugrasıyorum sırf üye almak için normalde sadece buraya yazanlara verilecekti ben bilsem onu gidin canlı destekten isteyin derdim zaten üç kuruş için bukadar düşecek değiliz konuştum zaten ordan daha alamayacak kimseSirf uye almak icinmi yaptiniz ayip site zaten veriyor 20 tl
Ben de tepki gösterdim ama bu isi karıştıran site olmuş , madem bir sponsorluk anlaşması yapmışsın arkasında duracaksınya kardeşim sizin yaptığınız ayıp aslında ben burda malmıyım liste yapmakla ugrasıyorum sırf üye almak için normalde sadece buraya yazanlara verilecekti ben bilsem onu gidin canlı destekten isteyin derdim zaten üç kuruş için bukadar düşecek değiliz konuştum zaten ordan daha alamayacak kimse
Ilk 10 dayim baskanim.bana eklenmemis.karisikmi ekleniyorsırayla kardesım 215 kişi ilettim ilk listede yarısı eklendi sanırım bitince yazıcam
Okde ben çok daha once yazdim ilk 100 arasinda olmam gerek ama hala bisey yok anlamadım mevzu bu bak kulanıcı adıma dewali bana hak verceksinsırayla kardesım 215 kişi ilettim ilk listede yarısı eklendi sanırım bitince yazıcam
yok olur böyle şeyler yanlış anlaşılma olmuştur bişey olmuştur önemsiz ben üye yapsam ne olur yapmasam ne olur zaten bana bir fayda saglamayacak bizi tanıyan bilir yani bizim çevremiz yeter öyle bişeyin peşine düşsem neyse arkadaşlar su işi halledelim kapansın konuBen de tepki gösterdim ama bu isi karıştıran site olmuş , madem bir sponsorluk anlaşması yapmışsın arkasında duracaksın
Büro yanlış yapmış kabak size patladi
ilk yazan 215 kişiye başlanmıştı yarısı eklendı sanırım 215den sonra yazanlar bekleyecek biraz 100 kişi olunca ileticem onuda