sen ikinci listedesin dostum seninkini 100 kişi olunca ileticem215 kişiden sonra az önce paylaştım listeye alındımmı admin ?
sen ikinci listedesin dostum seninkini 100 kişi olunca ileticem215 kişiden sonra az önce paylaştım listeye alındımmı admin ?
Adminim.4sayfadayim ismim iletildimi Falcoo2133 tesekurlerKullanici adim Falcoo2133![]()
Linkten uye olundu
Tesekurler
Başkan 300deyim devam edecek degilmi liste 215den sonrailk yazan 215 kişiye başlanmıştı yarısı eklendı sanırım 215den sonra yazanlar bekleyecek biraz 100 kişi olunca ileticem onuda
111. post benim henüz eklenmemiş ama ilk listedeysek eklenir sanırım..ilk yazan 215 kişiye başlanmıştı yarısı eklendı sanırım 215den sonra yazanlar bekleyecek biraz 100 kişi olunca ileticem onuda
Listeler nereden göremedim de ? Birde ben 50. 60 kişi olarak katılım sagladim belkide daha erken listede varmiyim yok muyum görme şansın var mı henüz eklenmemis desen ikinci listedesin dostum seninkini 100 kişi olunca ileticem
Ismim 2.sayfada helen eklenmediara ara bonus kutusuna baksın ilk yorum yapan 215 kişi demin arkadaş eklendi yazmıştı iste devam ediyor beyler tamamen o liste bitince yazıcam konuya ondan sonra ben varmıyım bana eklenmedi derseniz daha saglıklı kontrol edebiliriz
Şu adamı bı sıkbogaz etmeyin arkadaşlar bana şimdi eklendi biraz sabırlı olun lütfen o kadar uğraşıyorara ara bonus kutusuna baksın ilk yorum yapan 215 kişi demin arkadaş eklendi yazmıştı iste devam ediyor beyler tamamen o liste bitince yazıcam konuya ondan sonra ben varmıyım bana eklenmedi derseniz daha saglıklı kontrol edebiliriz
ya kardesım canlı destekle bır alakası yok ısın artık sen buraya kullanıcı adını yazdıysan eklenecek biz 1000 kişide kapatacaz orası normalde buraya özel diye vermiyor artıkCanli destekle siteyle konuşmuşlar ilk 1000 kisoye veriyoruz deyip suratına kapatıyo insanların ayıp vallahi ayıp yaptınız terbiyesizlik ben kaçıncıyım bir bak sonra konuş insanları aldatmayın
Yahu ben 100 icindeyim yok bende dalgami geciyosunuzIsmim 2.sayfada helen eklenmedi