3 Senedir sahamızda kaybetmediğimiz seri kalmadı yıllardır zaten şampiyon olamıyoruz nasıl düze çıkar bu takım sizce bu sene şampiyon olabilirmiyiz bugünkü Malatya maçından sonra zor görüyorum ben.
Aykut Kocamanın oynattığı futbolu ve karakterini çok beğenmiyorum geçmişe döndüğümüz sürece bu takım ilerleme kaydetmez geçen sene Ersun Hoca geldi ne oldu hüsran. Erol hocayı Malatyada Alanyada çok beğenirdim şuan büyük takım hocalığına bir adaptasyon sorunu yaşıyor futbolcularda bir ruh eksikliği sezdim bu maç sonumuz hayrolsun.Reis erol bulutu 1 2 hafta daha tutarsalar eğer Fenerbahçeyi bırakıyorum sahada ne yaptığını bilmeyen taktiği 0 olan bir hücum organizasyonu olmayan asalak gibi ne yaptığını bilmeyen bir takım var sahada ve bunun sorumlusu erol buluttur koca hafta ne yaptırdın bu takıma kaç haftadır böyleyiz zaten kazandığımız 5 attığımız maçta bile aynı şeyi söyledim Erol Hocadan Futbol takımı hocası olmaz hatta cami hocası bile olmaz Acilen Aykut Hocayı getirmeli Ali Koç yoksa Ali koçta gidici Aziz Yıldırımı özledik yemin ediyorum
Kendi egoları için başarılı olacakken Alex'i takımdan gönderip takımı Uefa şampiyonluğundan eden hocanın ben karakterini beğenmiyorum oynattığı futboluda beğenmiyorum hocam eskiye dönerek olacak iş değil gideceksin adam akılıı yeni nesil bir hoca getireceksin takımın başına futbol bilen bir oyunu olan takımı oynatacak bir hoca eskilerle olmaz bu iş.Karakter dersen orda dur derim 3 temmuzda Yeterince karakterini yansıttı herkes patır patır korkup giderken adam saçlarını ağırttı Fenerbahçenin başında Fenerbahçeliğnden asla şüphe etmemek lazım oynattığı futbol eleştiri alsada katılmıyorum 1 0 da olsa 2 0 da olsa kazanırdık gol yemezdik kolay kolay şuan maç başına kaleye gelen ger top gol oluyor böyle saçmalık olamaz takımı toparlayacak tek adam Aykut kocamandır Erol Hocadan cacık olmayacak belli oldu
Sağlık olsunAykut Kocamanın oynattığı futbolu ve karakterini çok beğenmiyorum geçmişe döndüğümüz sürece bu takım ilerleme kaydetmez geçen sene Ersun Hoca geldi ne oldu hüsran. Erol hocayı Malatyada Alanyada çok beğenirdim şuan büyük takım hocalığına bir adaptasyon sorunu yaşıyor futbolcularda bir ruh eksikliği sezdim bu maç sonumuz hayrolsun.
Aynen aslında daumu getirecekler verecek kokaini doping niyetineSon care winner cristoph daum
Erolu getireceklerine yalcin kosukavagi getirseler bundan kotu olmazdiErol hocayla olcak iş değil bu ya hoca değişimi bizi şampiyon yapar