etkinlik için tesekkurler..erdi1230
mk25000
Reeall89
srcn75
Dougles
rapeme
kazananları tebrik ederiz 24 saat içinde eklenecektir canlı destege konu hakkında baglanmayınız
Hocam boyle sacmalikmi olur bu ay 60 TL yatirim yapmisim ve bu siteden bir cekimim yok lütfen soylermisiniz düzeltsinler eğer buna rağmen n düzeltip yükleniyorlar da da daha da isim olmaz bu süreyle yatirimim olmasa haklilar vermezler derim ama yatitim yapmisim ve çekimim bile olmamis burdansrcn75
mk25000
rapeme
3 arkadaşa eklendi
diger arkadaşların bazılarının yatırımı yok bazılarınında son işlemleri sosyal medya bonusu olduğu için yükleme olmadı bol şanslar
Hocam sen bu isleri biliyorsun yatirim yapmis olan bir uyeye bu şekilde 1 bonus 2 bonus davasi olmaz zaten çekimin olmamis benden yana + da zaten ben yatirimim var diye katilmisim olmasa zaten katilmam bundan önce de almisimdir almak biseyi değiştirmez yakin zamanda yatirim yapmismiyim ona bakilir bu çok saçma bir kural hic yatirim yapip oyun oynamayalim burada o zaman 1 yatirim 1 etkinlik diye bakiyorlarsa bu olaya bu boyle olmaz iste.. neyse ister yükler ister yüklenmezler kendileri bilir bizde de ona göre tutum sergileriz.. Neyse saglicakla kal.kardesım yatırımından sonra bonus almıssın herhangıbır yerden kurallarda son işlemi bonus olanlar katılamaz yazıyor eger bonus almadıysan yatırımından sonra bakarız tekrardan