Göze batmadan ufak ufak diyosun da öyle olmuyo dolandırcaksa her türlü dolandırıyorzaman zaman siteler bu gibi şeyleri yapıyor anladığım üzere. dikkat çekmeden ufak ufak kazanmak gerekiyor sanırım. geçmiş olsun .
mantık yürütmeye çalışmıştım sadece. haklısınızGöze batmadan ufak ufak diyosun da öyle olmuyo dolandırcaksa her türlü dolandırıyor
normal merdiven altı siteler kötü küçük siteler ödemez üzücü ama yapıcak bişey yok büyük sitelere devam arkadaşlar 3 kuruş bonus fazla alıcam diye paranız kalmasınbets10 için çerez parası olan 2500 tl yi boktan merdiven altı bir site ödemiyor garip
Oynadığın site çok önemli yatırımlarının ne kadar çekebileceğin aynı şekilde önem taşıyor güven olmaz bunlaramantık yürütmeye çalışmıştım sadece. haklısınız
bir iki üyelik oluşturdum güvenilir olduğunu okuduğum sitelerde. ama zaten bende şans yok sanırım kazanamıyorum bir türlüOynadığın site çok önemli yatırımlarının ne kadar çekebileceğin aynı şekilde önem taşıyor güven olmaz bunlara
Zaten çoğu insanda şans yokbir iki üyelik oluşturdum
bir iki üyelik oluşturdum güvenilir olduğunu okuduğum sitelerde. ama zaten bende şans yok sanırım kazanamıyorum bir türlü
Ya bunlar çok uyanık yöntemleri o onlarınulan bi şekilde bi yerlerden bişey bulup salağa yatıyorlar yaa
bir insanda bu kadar mı şans olmaz amaZaten çoğu insanda şans yok![]()